Post by fescoomaginday on Feb 10, 2022 2:19:52 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Epic Heroes War: Super Heroes ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Epic Heroes War: Super Heroes IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code neograničeno sve ▞▞▞
▞▞▞ Epic Heroes War: Super Heroes 2022 version ▞▞▞
Gg
Volim ovu igru ali divmob molim te makni onaj dio igre u kojem moramo pobijediti pakao i raj na razini 35 da bi seth iskreno kombinirao rekao sam sve o tome
u redu
Muy entretenido
Odlicno napravljeno!!! ova igra za mene je jedna od onih igara u kojima uživam jer ne samo da je dobro napravljena, već i likovi uglavnom potiču iz mitova, legendi i epova za mene ljubitelj ovakvih stvari razumijem kako se nosite s likom stvaranje bez da ste jako daleko od porijekla vaših likova. Također volim te animacije likova kada dodirnete likove i oni bi vam pokazali kratko znanje o svojim vještinama, to je lijepo napravljeno za mene i to me uzbuđuje
Muka mi je od ove igre, nakon što sam igrao server bossa nisam dobio nikakvu nagradu. Tako dosadna pa joj dajem samo jednu zvjezdicu
Igra Wadte Nikad nisam vidio ovu igru otpada
Bok divmob postoji bug u igri kada pokrenem igru ant vrijeme počinjem razinu nakon što završim s igranjem razine ona će se srušiti, popravite to od Prince okwy
Dosadno i zbunjujuće.
Mislio sam da je besplatno.
Kupio sam nešto uz moj novac i nisam to dobio
to je u redu igra, ali se u potpunosti isplati pobijediti.
Ovi freeking chareteri su bezvrijedni za kupnju
Aukcija bi mogla imati više znakova i ne prikazivati iste uvijek iznova. Čekao sam tjedan dana da stave arkanđela Mihaela na aukciju
Epic Heroes War: Super Heroes Dobrodružné ytf
Tako fora
U redu, sada ga ne mogu instalirati, kaže da je datoteka paketa nevažeća, pomozite mi
Mau tanya, hari ini sya sdh beli malo zlato tapi knapa pulsa sdh berkurang tpi malo zlato nya blm masuk?? Trm kasih
Najakcionija igra na svijetu... Prvi put kad sam instalirao igru 🤔 je najgora. Onda ću odsvirati super je Hvala za DIVMOB 😊😊😊
Nevjerojatno .... ali bilo bi bolje da poboljšate način spremanja napretka igre Ovo je 6. put da igram ovu igru od prve 🥴😠😞
Kupio sam Hero Pack 3, plaćanje je bilo uspješno, ali nisam dobio predmet, popravite ga
sjajna igra
O, da
dušo..
Nevjerojatna i izvanredna. Najbolja igra igrana do sada u posljednje vrijeme. Vrijedi preuzimanja. Vrijedi igrati. Stvarno igra za igranje. Vrlo jako jako zarazna
Dosadna igra U početku je bilo zanimljivo plaćati, ali nakon neke faze postaje teže platiti moramo, ali više snage puni karaktera za igranje previše je dosadno igrati ovu igru besplatno. Učini je zanimljivom i besplatnim korisnicima također sam uzeo lik koji plaća iznos ali nema koristi Oni su više glavni protivnici koje je teško očistiti ili dajte moćan karakter koji se može dobiti, molim vas
Ova igra vara s igračem.... NEMOJTE se igrati niti na nju ništa
volim ovu igru
Epic Heroes War: Super Heroes Приключения txca
Ne sviđa mi se ova igra!
Cijene dragulja u trgovini djeluju previše neuravnoteženo. Mogao bih kupiti 1600 dragulja za pola cijene ako kupim 4450 dragulja.
Dobra igra! Jako mrzim kad sam u sredini. Od bitke i igre uvijek van, a također i njen super duper log'😣😭😪
Epic Heroes War: Super Heroes 어드벤처 ahv
Vrlo zabavno izazovno i dugotrajno i moramo uložiti puno posla da bismo napredovali u igri, ali vrijeme leti kada uživate
dobro!
Zabava
Trebam dragulje i heroje Molim te daj mi Ova igra je takoooo dobra, vrhunska i fantastična
Tako je teško dobiti platinaste predmete ako ne potrošite. ne možete dobiti platinaste predmete na boss partyju čak i ako grindirate 24 sata dnevno, nema šanse da dobijete 8k bodova ne možete pobijediti u paklu ako nemate platinaste predmete čak i ako imate platinastog heroja. super šefa je tako teško čak i šteta, šef vas je udario samo 2 ili 3 puta i mrtvi ste -_- Zar ne možete barem smanjiti bodove potrebne za platinaste predmete u boss partyju za najmanje 4 ili 5k bodova?
Sve uokolo super
Bilo je lijepo
Great Game Family First 66
Tasty Town - Cooking & Restaurant Game Santai rqc
sjajna igra
Cool igra
Molim te popravi krampus. Moja šteta u 2. i 3. vještini nema oštećenja, popravite ovo
tygh
Igra se neće spojiti na server. Vrijeme za misije ili bilo što u igri s brojačem neće se odbrojavati osim ako igra nije otvorena. Sve naokolo razočarano.
Dobra grafika i ovisna
Odlicna igrica za ubijanje dosade